Onze service - wat we voor u kunnen doen

 
image Ons doel is om onze clienten te helpen bij het vinden van een permanente en fulltime baan die voldoet aan de visum eisen.

Wij hebben een unieke manier ontwikkeld om dat doel te bereiken voor onze clienten. Door heel nauw met de client samen te werken ontwikkelen wij een goed inzicht in de specifieke uitdagingen waar iedere client voor komt te staan.

U weet van te voren met wie u te maken heeft gedurende het hele proces, en we zijn altijd bereikbaar wanneer u vragen of opmerkingen heeft, of zomaar even van gedachten wil wisselen.

Met de onderstaande links kunt u van start!

 
 
 
 

Prestaties

Ons belangrijkste doel is een tevreden client. Door goed naar onze clienten te luisteren hebben we over de jaren onze diensten telkens weten te verbeteren, met als resultaat veel tevreden clienten, en een hoog succes percentage.

Goed om te weten

Zou bij een vooronderzoek blijken dat u geen of weinig kans hebt om een baan te vinden in Nieuw Zeeland, of wanneer u geen visum zou kunnen aanvragen, dan zeggen we dat eerlijk en zullen we onze dienst niet aanbieden.

We kunnen alleen helpen wanneer het gaat om een daadwerkelijke baan bij een bestaand bedrijf, met als resultaat dat u met dit baanaanbod een visum kunt aanvragen, mits het van te voren bewezen is dat u een visum aan kunt vragen wanneer een baan gevonden is.

Wij kunnen en mogen geen visum advies verstrekken. U kunt alle visum informatie en eisen vinden op de website van Immigration New Zealand, of u kunt contact opnemen met een IAA-geregistreerde Emigratie Adviseur om u te helpen.