CV service


 
image

Wanneer u van onze job search service gebruik maakt dan is het maken van een CV daarbij inbegrepen. Maar wanneer u uw job search zelf wil doen dan is het onderstaande wellicht van belang:

Een goed Curriculum Vitae (CV) is heel belangrijk om uzelf te presenteren bij NZ werkgevers en is daarom essentieel bij een sollicitatie.
U hebt maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken!

Het reguliere Nederlandse CV is in de meeste gevallen niet toereikend en ongeschikt voor sollicitatie doeleinden in Nieuw Zeeland.
Indien nodig kunnen wij uw Nederlandse CV omzetten in een in Nieuw Zeeland alom gerespecteert CV met het juiste font en formaat.

Ook kunt u uw in het Engels vertaalde Nederlandse CV gratis bij ons laten nakijken om te zien of het geschikt is voor Nieuw Zeeland.
Wanneer het alleen maar een paar tips nodig heeft dan geven we die graag en gratis. U wordt daarmee niet onnodig op kosten gejaagd.

Voor het maken van een CV, stuurt u ons uw in het Engels vertaalde Nederlandse CV in MS Word formaat of de hierna volgende informatie in een email:

Nieuw Zeeland Curriculum Vitae Service Aanvraag

Voor het maken van een CV, stuurt u ons uw Engels vertaalde Nederlandse CV (in MS Word formaat, of als getypte informatie in een email) naar dit E-mail adres.

Wij hebben de volgende informatie nodig:

  • alle beschikbare informatie over uzelf (personalia): (naam, geboortedatum, contact adres, email adres, nationaliteit, burgelijke staat, etc.);
  • uw opleidingen (begin- en einddatum, plaats, naam van de school of Universiteit, hetzelfde van aanvullende cursussen);
  • een compleet overzicht van uw werkervaring, voor iedere werkgever met begin- en einddatum van het dienstverband en een zo volledig mogelijke taakomschrijving van iedere positie die u hebt gehad.
  • van iedere werkgever de volledige naam en adres van het bedrijf;
  • Indien u referentie brieven hebt (of te contacteren referenties), vermeldt van wie deze zijn, de positie van deze persoon binnen het bedrijf en voor welke baan de referentie geldt.
  • Geef ook een korte samenvatting van uw hobbies en/of sport activiteiten en vermeldeventueel vrijwilliger- en verenigingswerk.

Kosten: NZ$75

Deze kosten zijn eenmalig, ongeacht het aantal pagina's in uw CV; er worden geen verdere kosten berekend en u bent vrij om zoveel kopieen te maken als u wilt.

Gebruik PayPal om snel en veilig te betalen met uw Visa of Mastercard - volg de simpele aanwijzingen op de Paypal website.

Klikt u 'Buy Now' om uw betaling te doen.

Wanneer u liever niet met een credit card wil betalen, stuur u ons dan een E-mail; u ontvangt dan de gegevens om 50 Euro over te maken naar een Nederlandse bankrekening.

Na ontvangst van uw betaling word uw CV in MS Word formaat zo spoedig mogelijk als bijlage van een email aan u toegestuurd, altijd binnen 2 NZ werkdagen.

Vermeldt u AUB uw volledige naam en email adres bij de betaling!
Het resultaat van uw CV is gebaseerd op de informatie die u hebt verstrekt. Wij nemen geen enkele verantwoording voor de gevolgen van foutief of onvolledig verstrekte informatie.

Uw informatie is beschermd door de NZ Privacy Act, en zal niet worden gedeeld met anderen, of publiek worden gemaakt op welke manier dan ook.