Wie we zijn

Een introductie
 
image

Janneke Hordijk (eigenaar), zelf een emigrant uit Nederland sinds 1998, is New Zealand Job Search gestart in 2004, en heeft gedurende die tijd met veel enthousiasme honderden mensen van allerlei nationaliteiten geholpen met het vinden van werk in Nieuw Zeeland, en daarmee een vaak lang gekoesterde droom mogelijk gemaakt.

Werkend met een klein maar toegewijd team (zelf allemaal emigranten), ons doel is om heel nauw met u samen te werken, en u te helpen bij een succesvolle job search.

We doen er alles aan om u gesprekken met Nieuw Zeelandse werkgevers te bezorgen, zodat u een baanaanbod kunt krijgen dat voldoet aan de eisen van Immigration New Zealand wat betreft een werk of permanent resident visum.

Hoe we kunnen helpen

Met vertrouwen bieden wij uitgebreide hulp bij het vinden van werk aan, aan u, onze client, wanneer u wilt emigreren naar Nieuw Zeeland en u een baan in NZ nodig heeft om uw werk of permanent resident visa aan te kunnen vragen.

Wij zijn geen recruitment bureau; recruiters worden benaderd door bedrijven, veelal in een bepaalde stad of streek.
Wij werken door heel Nieuw Zeeland en contacteren bedrijven direct voor onze clienten.

U bent welkom om contact met ons op te nemen, en vermeldt u dan aub alle relevante informatie, zoals over uw opleiding en werkervaring. Indien gewenst stuurt u ons uw CV in Word of .PDF formaat.

Zodra wij uw informatie bekeken hebben nemen we contact met u op om de voor u beste strategie voor een job search te bespreken.

Het vinden van werk in Nieuw Zeeland is een stap in het emigratie proces, op weg naar een visum aanvraag, maar is veelal niet de eerste stap
Om uw kansen te vergroten is het mogelijk dat we u adviseren eerst andere stappen te ondernemen.

Wanneer u geen geschikt CV heeft en een introductiebrief om uzelf te presenteren bij potentiele werkevers, dan maken wij die voor u. Dit is bij onze service inbegrepen.

Uw ambassadeur in Nieuw Zeeland

Wij helpen u om een baan te vinden in NZ, niet alleen door contact op te nemen met potentiele wergever, ook met een CV dat door heel NZ gerespecteert word.
Wij schrijven individuele introductie brieven voor iedere vacature, speciaal voor u, om u zo goed mogelijk te kunnen presenteren bij werkgevers.

Daarnaast geven we voorlichting over typisch Nieuw Zeelandse zaken bij interviews, persoonlijk of via telefoon en Skype.
Wij beantwoorden alle post voor u, via email, telefoon of persoonlijk
Kortom, we zijn uw persoonlijke ambassadeur in Nieuw Zeeland!

Onze garantie

Wij garanderen dat, indien nodig, wij ieder bedrijf dat wij kennen binnen uw beroepssector voor u zullen aanschrijven, en onze database is ENORM!

New Zealand Job Search Ltd neemt alleen contact op met daadwerkelijke bedrijven voor een client, om zodanig een daadwerkelijk job offer te verkrijgen dat valt binnen de eisen van Immigration New Zealand

Wat wij niet doen

We mogen en kunnen geen visum advies geven. Wel kunnen we u de gegevens sturen van een IAA-geregistreerde emigratie adviseur die al uw vragen kan beantwoorden.